Home
Videos uploaded by user “BISMA SATRIA - BSTYCOOLXY”
Sosial Media - Fatharenza ft.Bisma Satria
 
02:40
lagu ini untuk mengingatkan kalian semua betapa pentingnya menggunakan sosial media dengangan positif maaf kalo ada yang salah nulisss FATHARENZA : https://www.youtube.com/channel/UCSncGkp2XlVD_3VsV5f6z6A ------------------------------------------------- ikuti sosial media gw ya guys ig : @bstycoolxy
Ngerjain tugas dan Sekolah #BDvlog-1
 
07:12
#BDailyvlog-1 tonton sampe abis ya! dari mulai ngerjain tugas, dan saat di sekolah! ini adalah vlog gw yang pertama di chanel ini XD sorry kalau masih banyak kekurangan ------------------------------------------------- ikuti sosial media gw ya guys ig : @bstycoolxy
TUTORIAL FREYA! Untuk pemula. #ML-1
 
20:01
utorial menggunakan freya gw bikin karna gw suka make freya,dan gw juga mantap top lokal wkwk, tapi bukan berarti gw jago yaaa, gw juga masih sering lose streak, tapi doakan semoga bisa balik ke top lokal 1 :v, jika ada kekurangan silahkan dicomen.. buat yang mau mabar silahkan add nickname gw. i'm bisma satria.. waiting next video and.. stay cool!
Nonton Abang Turnamen Futsal #BDvlog-2
 
03:37
apa pelajaran yang dapat kita ambil di vlog ini? tetap berusaha walaupun gagal... karna kegagalan bukan akhir dari segalanya.. eeaaannjjaayyy wkwkw I AM BISMA SATRIA WAITING NEXT VIDEO AND STAY COOL ------------------------------------------------- ikuti sosial media gw ya guys ig : @bstycoolxy @bstycoolxart @bstycool_xy ask fm : bstycoolxy twetter : bstycoolxy17 fb : bstycoolxy17
Tutorial Lancelot! (build,gameplay) #ML-2
 
13:52
Tutorial lancelot ini gw bikin atas request temen gw, semoga bermaanfaat juga buat kalian okehh
BismaSatria Ft. Fatharenza - Proses (official video)
 
01:30
fatharenza channel : https://www.youtube.com/channel/UCSncGkp2XlVD_3VsV5f6z6A/ buat kalian yang suka sama lagu ini silahkan like,dan kalau ada saran silahkan comment dibawah
TERIMA KASIH TIMNAS GARUDA!!!! KAMI BANGGA ATAS PERJUANGAN KALIAN
 
09:54
walaupun kami gagal di final,tapi kami tetap bangga pada timnas indonesia.....semua perjuangan kalian patut kamu apresiasi... dan bagi kalian para suporter indonesia..jangan kecewa dengan hasil ini,kalian harus tetap banga!!!! kalah?kecewa boleh...asal jangan DIHINA!! tetap teriak INDONESIA!! --------------------------------------------------------------------------- kalo kalian suka video ini jangan lupa like comment and subscribe ya untuk tunggu video selanjutnya.....thanks
Prediksi final AFF 2016 Leg 2 - INDONESIA VS THAILAND 17 DESEMBER 2016
 
05:30
BERAPA PREDIKSI KALIAN? tulis di coment ya!!
Trik sulap Demian di America Got Talent Terbongkar (?)
 
03:52
Semoga kalian bisa paham sama isinya ya guys... Jangan lupa di share ke temen² kalian juga.. Biar nggak pada nyebarin cara²nya ke youtube👍
Football skill (low budget) #FBS1
 
00:45
karna ini low budget,jadi ya seadanya, ya adanya gitu doang.. yaudah itu aja..........
Prediksi Timnas Indonesia u22 vs Kamboja || juni 2017!!
 
06:13
beritanya pertandingannya spertinya di undur jadi tgl 8....tapi masih belum tau pasti.... maaf kalo di video salah sebut ya...🙏 5 pemain senior yang dipanggil timnas : https://www.youtube.com/watch?v=HltdarU_xyM jangan lupa like comment and subscribe ya guys!! ------------------------------------------------- ikuti sosial media gw ya guys ig : @bstycoolxy
football skils #FBS2 Indonesia 2017
 
01:04
ada skill yang kalian suka?silahkan di comment ya...skill apa yang harus di bikin di video selanjutnya ------------------------------------------------- ikuti sosial media gw ya guys ig : @bstycoolxy
prediksi INDONESIA VS THAILAND Leg1 || AFF 2016 - FINAL!!
 
02:39
brapa prediksi score dan prediksi formasi kalian?tulis di coment kalau ada saran dari kalian buat gw?kalian bisa tulis di coment
Respect To Agung Hapsah!
 
04:54
Yosafat FG Productions - https://goo.gl/mYZSLl Michael Marcell - https://goo.gl/ob1ros Azka Corbuzier - https://goo.gl/l9K8V5 Vit Craft - https://goo.gl/Pz2b5M Agung hapsah : https://www.youtube.com/channel/UCFrugziJpGuQdrOtgGigYeQ ------------------------------------------------- ikuti sosial media gw ya guys ig : @bstycoolxy
Prediksi pertandingan ujicoba Indonesia u22 VS Myanmar u22
 
04:37
Buat kalian yg belum subscribe,silahkan subscribe sekarang ya.,.....mohon maaf kalo di videonya masih ada kekurangan...gogo timnas
5 hal yang tidak boleh ditanya saat Q&A
 
05:01
jangan terlalu serius ya guys....... jangan lupa untuk like comment and subscribe ya
Bisma Satria - Ku Kembali (Official Audio)
 
02:07
Mohon maaf buat kalian yang kurang suka sama lagunya... Entah di suara gw, di instrumental atau sebagainya, karna gw juga baru pemula jadi butuh belajar lagi😁 , kalau kalian suka sama lagunya jangan lupa di like comment and subscribe ke chanel ini ya.. Karna masih banyak lagu² gw yang akan gw upload ke chanel ini.... Tapi bukan hanya lagu, kalian bahkan bisa nemuin 3 daftar putar yang udah gw taro di home, jadi jangan lupa untuk mampir di playlist chanel ini ya.... . .I am Bisma satria waiting next video and.... STAY COOL😀
Prediksi dan pembahasan EL CLASICO 23-12-2017!
 
06:50
buat kalian yang punya prediksi, silahkan komen di bawah okehh ------------------------------------------------- ikuti sosial media gw ya guys ig : @bstycoolxy ask fm : bstycoolxy twetter : bstycoolxy17 fb : bstycoolxy17
Prediksi Timnas Indonesia u22 VS Puerto Riko 13 juni 2017
 
08:26
Guys!! Ada kabar baik... Lilipaly akan bermain pada pertandingan melawan puerto riko!! Dia berjanji akan mencetak gol untuk anak pertamanya!! Congrats lilipaly👍👏👏🌟 Buat kalian yang ada prediksi... Silahkan Coment di bawah ya guys!! Jangan lupa subscribs juga👍👏
prediksi Real Madrid VS Barcelona -EL CLASICO- (04 - 24 - 2017)
 
04:32
kalau masih ada kesalahan mohon maaf ya guys - kesalahan pada menit 2:45 yang harusnya mengimbangi 1-1, bukan 1-0 .... sorry ya guys..........salah ngomong - jangan lupa untuk comment prediksi kalian ya guys -------------------------------------------------------------------------------------------- jangan lupa ikuti instagram gw ya guys : https://www.instagram.com/bstycoolxy/?hl=id
Bisma Satria  - Akad  (COVER PAYUNG TEDUH)
 
03:57
Bisma Satria - Akad (COVER PAYUNG TEDUH) sorry masih banyak kesalahan,entah itu di lirik atau nada yang fals karna masih butuh belajar............ jangan lupa cek video lainnya ya... ------------------------------------------------- ikuti sosial media gw ya guys ig : @bstycoolxy
Prediksi Persija VS RCD Espanyol!!
 
04:33
Buat kalian yang ada sarqn buat vodeo ini silahkan komen ya :D Buat yang ada prediksi juga silahkan komen dibawah😁
VIDE0 PETAMA DI CHANNEL INI!!  huyhuy
 
01:39
jangan lupa like comment and subscribe ya guys thanks
Pembahasan dan prediksi Barcelona VS Real Madrid -EL CLASICO- (3-12-16)
 
02:20
Berapa prediksi kalian dan tulis di coment,jangan lupa like,commnt and subscribe ya.... Jangan lupa tonton EL CLASICO tanggal 3 ya

Pubg Forums Xbox Can Be Fun for Everyone

You need to compose an interesting and appealing profile, post a decent and recent photo and so forth. If youve got specific feedback for things we might change to create the system better, weve got forums for that. Our forums and internet chat area are a terrific place to meet and interact with different members.

Top Pubg Help Guide!

Essentially, youre a group of MacGyvers in a pressure-cooker circumstance. When there is another player close by, attempt to steer away from him while locating a home to enter. Virtually every pubg items good trivia player would know the response to the very first question, which makes it a bit too quick. To further validate that the 2 games have the exact viewership core, lets look at the very best channels for each. When it has to do with competitive team gaming, teamwork is extremely important if youd like to win.
Our apps are overlays giving you more info about the game to assist you produce your own strategy. The desperado crate program comprises some totally free demo videos to genuinely show off the technology, and it lets you know how to allow the settings to turn it on. When you check in for your flight on the internet, youll observe a box that asks in case you require special help. People today wind up on websites that are for different jurisdictions, on private websites that charge them for desperado crate forms that the government provides for free, or on forums or websites which give them anecdotal and frequently incorrect info. You might guest post your content with a different author to expose yourself to that individuals followers with the hope that a number of them will also follow you, and that is going to grow your list faster. Content linked to specialist interests like local areas isnt always commercially viable for general release, but might get a paying audience pubg items if distributed locally.
The same is true for paragraph styles. You keep contemplating the simple fact that youve arrived at the airport a few hours ahead of your flight leaves and you dont desperado crate need some useful stranger hanging around all that moment, rolling you to and from the restroom or sitting around while youve got a beer in the neighborhood airport pub. Actually, among the main reasons KeSPA existed at all was to run Proleague as an advertising vehicle for its constituent company teams. The very best idea is to simply keep nibbling on toast.
The question doesnt need to be long to be a fantastic question necessarily. Both questions are pubg items excessively short, however, and dont permit the prospect for a player with advanced knowledge to answer the question before a typical player. Demographic questions have their place and desperado crate dont will need to get included in whatever you do and ensure the questions that you ask have no ulterior motive.
Using Pubg Help

Firstly you should register an account on their site before you can begin earning skins. Done you experience an account on Gankit! You dont need to devote a lot of money on production. Like every business, an audio licensing company will take time to construct. The shack pubg items strategy, nevertheless, is a more extreme variant of the above mentioned.
As soon as you begin another job, it takes approximately 15 minutes, typically, to return to your principal undertaking. Do everything you can to work on a single task at one time and mute all potential distractions. Get acquainted with your community better pubg items before, during and following a practice. You might get unexpected outcomes. Current online search results dont make it quite effortless. Losing weight is often minimal.

An internet dating site devoted to health buffs for example, is pretty much enjoy a health club, but for the treadmill of course. If you prefer the most accurate price check, conduct the initial two methods and youll be helpful to go. There are several tier lists to help you decide which heroes you ought to be placing your time into, and thus dont take the word of the very first list you read. Instead, youre restricted to the amount of weapons and items you may carry at the same time. Especially if the quantity of players playing from PC proceeds to increase.
Pubg Forums Xbox Can Be Fun for Everyone

Its possible for you to reconnect at any point in a match youve left provided that you dont have a leaver penalty. There is no purpose in setting a question which everyone will know the response to. Another very good suggestion for your writing quiz questions is to attempt to keep the questions interesting. There are lots of totally free quiz questions online, but nevertheless, it can have a very long time to compose a great quiz and guarantee the answers are accurate so it can be well worth buying a pre-made quiz online. If a person doesnt know the answer, they ought to want to understand.
You will need to talk with your friend. If its not, attempt to stay friends with your initial friend. Not everybody is likely to get along so concentrate on the folks who have proven to be your true friend. In life, it is quite normal for individuals to have different friends and see them on various occasions.
If you disconnect during a competitive match, attempt to reconnect as soon as possible and complete the match. Of course whenever youre building the ideal team youll want the best heroes in the game. All it needed was a group of lemmings ready to have a beating.
Games unfortunately are a luxury and not a necessity, so they are most likely likely to be among the very first things to think about when deciding where you have to cut back on so far as your budget is concerned. In case you go over 100, youre out of the game. Finally, the play constricts to a very small area for the last showdown between the rest of the players there can only be one winner! Some players may discover that reinstalling PUBG is also essential. Many players can resolve their crashes by temporarily removing all graphics card overclocking. It is possible to always try out working with your fellow players and us Blue Posters here in order to get the reason for your tech issue.